Olemme kasanneet valmiiksi palvelulahjapaketteja, joista voi valita sopivimman. Näitä kortteja voit lunastaa verkkokaupastamme. Voit myös räätälöidä mistä tahansa palvelustame mieleisesi lahjakortin tai määrittää haluamasi summan ja kertoa toiveesi meille, info(at)glosspoint.fi tai soittamalla, niin kasaamme sinulle sellaisen.

Kortti 1.
5 x päältäpesu 120€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. Päältäpesu sisältää aina shampoopesun lisäksi kauden olosuhteisiin tarpeelliset kemikaalit, kuten pien ja tiesuolan-, hyönteisten-, pihkan- ja mahlan poiston vaativat kemikaalit. Pesuun kuuluu päältäpesun lisäksi myös oven ja luukkujen väit, vanteet ulkopuolelta, talviaikaan ovien kumitiivisteiden käsittely ja auton kuivaus. Lahjakortti on voimassa 9kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
OSTA LAHJAKORTTI

Kortti 2.
Päältäpesu + sisäsiistintä 80€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. Perus shampoopesu ja tarvittavat kausipesuaineet. Sisäsiistintä: kumimattojen pesu, imurointi, muovi- ja vinyylipintojen puhdistus + hoitoaine, lasien pesu.
O
STA LAHJAKORTTI

Kortti 3.
10 x päältäpesu 220€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. Päältäpesu sisältää aina shampoopesun lisäksi kauden olosuhteisiin tarpeelliset kemikaalit, kuten pien ja tiesuolan-, hyönteisten-, pihkan ja mahlan poiston vaativat kemikaalit. Pesuun kuuluu päältäpesun lisäksi myös oven ja luukkujen väit, vanteet ulkopuolelta, talviaikaan ovien kumitiivisteiden käsittely ja auton kuivaus. Lahjakortti on voimassa 1v.6kk ensimmäisestä käyttökerrasta.
OSTA LAHJAKORTTI

Kortti 4.
Pesu + konevahaus (Essence plus) sisäsiistintä 150€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. Sisältää pinnoitusta edellyttävät pesut ja puhdistukset, huippulaadukkaan keraamisin ainein vahvistetun CARPRO Essence Plus -”vahan” Sisäsiistintä: kumimattojen pesu, imurointi, muovi- ja vinyylipintojen puhdistus + hoitoaine, lasien pesu. Lahjakortti on voimassa 6kk.
OSTA LAHJAKORTTI

Kortti 5.
Cquartz Lite pinnoite: sisältää 1- step kiillotuksen 300€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. CQuartz Lite onkin jo ihan oikea keraaminen pinnoite, joka on testeissä yllättänyt sen valmistajankin kestollaan. Se on mainio tapa tustustua keraamisiin pinnoitteisiin ja vielä kovempiin tehdastakuullisiin High End- luokan tuotteisiin.
OSTA LAHJAKORTTI

Kortti 6.
Cquartz Lite pinnoite: sisältää 1- step kiillotuksen + 5 x pesu (3. ja 5. pesut HydrO2 -ylläpitopesuja) 420€ norm. kokoisille henkilöautoille max. 5 istuinpaikkaa. CQuartz Lite onkin jo ihan oikea keraaminen pinnoite, joka on testeissä yllättänyt sen valmistajankin kestollaan. Se on mainio tapa tustustua keraamisiin pinnoitteisiin ja vielä kovempiin tehdastakuullisiin High End- luokan tuotteisiin.
OSTA LAHJAKORTTI