https://carpro-suomi.fi/wp-content/uploads/2022/07/GP-takuuehdot.pdfKeraamiset pinnoitteet ovat eniten kysyttyä palveluamme. Kokemusta alasta on kertynyt jo toista vuosikymmentä ja olemme alan edelläkävijöitä ihan valtakunallisestikin. Kunnon pinnoite autoon on hankinta, joka kannattaa, mutta siihen on syytä käyttää harkintaa. Mikäli suunnittelet keraamista käsittelyä autoosi, lue täältä muutama vinkki.
Kaikki palvelumme on mahdollista hankkia myös kätevästi edullisella rahoituksella, lue lisää.

GlossPoint pinnotteiden takuuehdot

UUTUUS!

GlassCoat kolmannen sukupolven keraaminen pinnoite on nyt täällä.

GlassCoat on keraaminen lasihartsi, joka maalipintaan levitettynä muodostaa pysyvän sidoksen. Se suojaa ja takaa ajoneuvosi viimeistelyn ulkonäön ympäristöolosuhteilta, joita auton valmistajan takuu ei kata. GlassCoat polymeroituu ja silloittuu kirkaslakan pintaan. Lopputuloksena on kirkas ja kestävä keraaminen kalvo, joka kiinnittyy erittäin vahvasti pintaan.

GlassCoat suojaa maalipintoja ympäristöolosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta jopa konepesuissa (emme suosittele). Glasscoatin kestävyyden määrittämiseksi on käytetty The Test Lab Atlas Material Testing, Chicago, IL kiihdytettyä säärasitustestiä, SAE-test J2527-2004, joka sisältää auringon valon aallonpituusjakauman, säteilyvoimakkuuden, ilmankosteuden ja vesisumutusykleille altistumisen.

Omat kokemuksemme GlassCoat:sta on osoittanut sen olevan erittäin kestävä ja testitulosten perusteella valmistaja myöntää käsittelylle ällistyttävän 7v. takuun.


CQuartz Lite, uutuus, erittäin kestäväksi ja helppohoitoiseksi osoittautunut keraminen pinnoite. Edullinen ja erinomainen pinnoite joko sellaisenaan tai top-coat:ksi muille pinnotteille. Vahva vaihtoehto perinteisille vahoille, asennetaan vain puhdistetulle ja kiilotetulle pinnalle.

Käsittelytodistus, kesto 1vuosi.
Hinnat alkaen 300€

c_quarz_lite_2

CQuartz Professional, pohjautuu kuuden vuoden evolution tuloksena syntyneeseen CQuartz Finest kaavaan, joka on infusoitu fluorihiilikomposiitilla ja SiO2: lla modifioiduilla nanohiukkasilla, jotta saadaan erittäin heijastava kiilto, rikas ja syvä kiilto! CQuartz Professional on erittin suosittu vaihtoehto pinnoitemarkkinoilla. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan.

Käsittelytodistus, takuu 2 vuotta.

Hinnat alkaen 470€

c_quartz_professional_2

https://carpro-suomi.fi/palvelut/cquartz-finest/CQuratz Finest Reserve, CQFR, kantaa soihtua CarPro:n kehittyneimpien nanoteknologian pinnoteitteiden tuotelinjassa. CQUARTZ FINEST Reserve on kolmen vuoden CarPro sertifioidulla takuulla varmennettu erittäin monimutkainen hybridiyhdistelmä piidioksidiin, SiO2, infusoituja epoksinanopartikkeleja. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan, lue lisää.

Käsitelytodistus, takuu 3 vuotta.

Hinnat alkaen 570€

c_quartz_finest_reserve_2

FINKOR keraaminen Brilliant Plus+

Käsitelytodistus, takuu 3 vuotta.

UUDEN AUTON PINNOITEPAKETTI

Lue lisää

TESLA MODEL 3 LISÄSUOJAPAKETTI