Palvelut

PINNOITTEET

CQuartz Lite, uutuus, erittäin kestäväksi ja helppohoitoiseksi osoittautunut keraminen pinnoite. Edullinen ja erinomainen pinnoite joko sellaisenaan tai top-coat:ksi muille pinnotteille. Vahva vaihtoehto perinteisille vahoille, asennetaan vain puhdistetule ja kiilotetulle pinnalle.
Käsittelytodistus, kesto 1vuosi. Hinnat alkaen 280€

CQuartz Lite ominaisuudet

CQuartz Lite ominaisuudet

CQuartz Professional, pohjautuu kuuden vuoden evolution tuloksena syntyneeseen CQuartz Finest kaavaan, joka on infusoitu fluorihiilikomposiitilla ja SiO2: lla modifioiduilla nanohiukkasilla, jotta saadaan erittäin heijastava kiilto, rikas ja syvä kiilto! CQuartz Professional on erittin suosittu vaihtoehto pinnoitemarkkinoilla. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan.
Käsittelytodistus, takuu 2 vuotta. Hinnat alkaen 470€

CQuartz Professional ominaisuudet

CQuartz Professional ominaisuudet

CQuratz Finest Reserve, CQFR, kantaa soihtua CarPro:n kehittyneimpien nanoteknologian pinnoteitteiden tuotelinjassa. CQUARTZ FINEST Reserve on kolmen vuoden CarPro sertifioidulla takuulla varmennettu erittäin monimutkainen hybridiyhdistelmä piidioksidiin, SiO2, infusoituja epoksinanopartikkeleja. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan.
Käsitelytodistus, takuu 3 vuotta. Hinnat alkaen 570€  Lue lisää

CQuratz Finest Reserve ominaisuudet

CQuratz Finest Reserve ominaisuudet

FINIKOR keraaminen Brilliant Plus+

TESLA Model 3 lisäsuojapaketti

Pesut ja puhdistukset

  • Päältäpesut
  • Sisäsiivoukset
  • Verhouspesut

Maalipintatyöt

  • Koneelliset kiillotukset
  • Vahaukset
  • Kevytpinnoitteet

SSR naarmunkorjaukset ja kiveniskemän korjaukset (chippaukset) … lue lisää

Nahkaverhoilutyöt, puhdistukset ja hoidot, reikien viiltojen naarmujen ja värivirheiden korjaukset (ei ompelutöitä) … lue lisää

Toimipisteessämme on myös myymälä, josta voit hankkia omatoimiseen autonhoitoon parhaimmat ammattilaistason autonhoitotuotteet.

Kaikkia autonhoitopalvelujamme ei tässä ole lueteltu ja hintamme ovat aina tapauskohtaisia, joten pitävän hinnaston tekeminen nettisivuille on mahdotonta.

Maksutavaksi meille käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen raha ja Finikor RESURS-Bank -rahoitus

Kysy rohkeasti oheisella lomakkeella tai soita (numerot näkyvät sivun alaosan yhteystiedoissa)  autonhoitopalveluistamme  tai tuotteista. Jos haluat hintatarjouksen jostakin palvelusta, kerro jotain kohteesta. Keraamisten pinnotteiden tarjousta kysyessä, kerro ainakin auton merkki, malli, vuosimalli, km-lukema, auton väri ja jonkilainen kuvaus maalipinnan kunnosta.