Keraamiset pnnoitteet ovat eniten kysyttyä palveluamme. Kokemusta alasta on kertynyt jo toista vuosikymmentä ja olemme alan edelläkävijöitä ihan valtakunallisestikin. Kunnon pinnoite autoon on hankinta, joka kannattaa, mutta siihen on syytä käyttää harkintaa. Mikäli suunnittelet keraamista käsittelyä autoosi, lue täältä muutama vinkki.

Pinnoitteet

CQuartz Lite, uutuus, erittäin kestäväksi ja helppohoitoiseksi osoittautunut keraminen pinnoite. Edullinen ja erinomainen pinnoite joko sellaisenaan tai top-coat:ksi muille pinnotteille. Vahva vaihtoehto perinteisille vahoille, asennetaan vain puhdistetulle ja kiilotetulle pinnalle.

Käsittelytodistus, kesto 1vuosi.

Hinnat alkaen 300€

Lue lisää

CQuartz Professional, pohjautuu kuuden vuoden evolution tuloksena syntyneeseen CQuartz Finest kaavaan, joka on infusoitu fluorihiilikomposiitilla ja SiO2: lla modifioiduilla nanohiukkasilla, jotta saadaan erittäin heijastava kiilto, rikas ja syvä kiilto! CQuartz Professional on erittin suosittu vaihtoehto pinnoitemarkkinoilla. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan.

Käsittelytodistus, takuu 2 vuotta.

Hinnat alkaen 470€

Lue lisää

CQuratz Finest Reserve, CQFR, kantaa soihtua CarPro:n kehittyneimpien nanoteknologian pinnoteitteiden tuotelinjassa. CQUARTZ FINEST Reserve on kolmen vuoden CarPro sertifioidulla takuulla varmennettu erittäin monimutkainen hybridiyhdistelmä piidioksidiin, SiO2, infusoituja epoksinanopartikkeleja. Asennetaan vain perusteellisesti puhdistettuun, kiillotettuun ja pohjustettuun maalipintaan.

Käsitelytodistus, takuu 3 vuotta.

Hinnat alkaen 570€

Lue lisää

FINIKOR keraaminen Brilliant Plus+

Käsitelytodistus, takuu 3 vuotta.

LAHJAKORTIT

Lue lisää täältä!

PPF kalvojen asenus

Suojaa autosi kiveniskemiltä ennen kuin niitä tulee – vältyt kalliilta maalaustöiltä
Lue lisää täältä!

Nahkaverhoilutyöt

Puhdistukset ja hoidot, reikien viiltojen naarmujen ja värivirheiden korjaukset (ei ompelutöitä)
Lue lisää täältä!

Maalipintatyöt

  • Koneelliset kiillotukset
  • Vahaukset
  • Kevytpinnoitteet

Pesut ja puhdistukset

  • Päältäpesut
  • Sisäsiivoukset
  • Verhouspesut

TESLA Model 3 lisäsuojapaketti

Lue lisää täältä!

SSR naarmunkorjaukset ja kiveniskemän korjaukset (chippaukset)

Lue lisää täältä!

AJOVALOUMPIOIDEN KORJAUS

Lue lisää täältä!

TULE KÄYMÄÄN TAI KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!

Toimipisteessämme on myös myymälä, josta voit hankkia omatoimiseen autonhoitoon parhaimmat ammattilaistason autonhoitotuotteet.

Kaikkia autonhoitopalvelujamme ei tässä ole lueteltu ja hintamme ovat aina tapauskohtaisia, joten pitävän hinnaston tekeminen nettisivuille on mahdotonta.

Maksutavaksi meille käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen raha ja Finikor RESURS-Bank -rahoitus.

Kysy rohkeasti oheisella lomakkeella tai soita (numerot näkyvät sivun alaosan yhteystiedoissa) autonhoitopalveluistamme tai tuotteista. Jos haluat hintatarjouksen jostakin palvelusta, kerro jotain kohteesta.

Keraamisten pinnotteiden tarjousta kysyessä, kerro ainakin auton merkki, malli, vuosimalli, km-lukema, auton väri ja jonkilainen kuvaus maalipinnan kunnosta.