CQuartz FINEST Reserve

CQUARTZ FINEST Reserve, CQFR, kantaa soihtua CarPro:n kehittyneimpien nanoteknologian pinnoteitteiden tuotelinjassa. CQUARTZ FINEST Reserve on kolmen vuoden CarPro sertifioidulla takuulla varmennettu erittäin monimutkainen hybridiyhdistelmä piidioksidiin, SiO2, infusoituja epoksinanopartikkeleja.

Tämä Next-Gen teknologia hyödyntää kehittynyttä hybridinanorakennetta joka toimii siltana keraamisien ja orgaanisien nanomateriaalien välillä, luoden pinoitteelle ennennäkemättömiä ominaisuuksia. Tiheämpi ja paksumpi suoja takaa entistäkin kestävämmän ja kiiltävämmän pinnan. Ainutlaatuinen ”SiO2poxi” – teknologia tekee CQUARTZ FINEST Reserve:sta erittäin vastustuskykyisen kaikenlaisille ympäristövaikutuksille, kuten hapot ja alkali, maantiesuola ja piki, jää, öljyt, liuottimet, UV-valo, lintujen jätökset, jne.

CarPro on jälleen pohjustanut tien tulevaisuuden maalinsuojille tuoden uskomattoman hylkimisominaisuuden ympäristön vaikutuksille ja markkinoiden parhaimman veden liukukulman, vain 10 astetta. Kaikki kenttäkokeet nähtyämme, uskomme tämän uusimman teknologian todella luovan parasta suojaa, mitä autojen pinnat voivat ylleen saada.

CQuartz FINEST RESERVEon saatavilla yksinomaan valikoiduilta CarPro:n valtuuttamilta FINEST-käsittelijöiltä.

Miksi CQuartz Finest Reserve? Lue lisää

CQuartz FINETS – käsittely:

Ajoneuvon perusteellinen pesu ja pintojen puhdistus ilmansaasteista ja jarrupölystä CarPro IronX -puhdistusaineella, joka tuhoaa maalipintaan tunkeutuneen rautapölyn.
Maalipinnan kiillotus, kunnostus ja viimeistely mahdollisimman virheettömäksi.
Pintojen puhdistus vanhoista vahoista ja kiillotusainejäämistä CarPro Eraser –puhdistusaineella.
Pintojen käsittely CarPro CQuartz FINEST:lla, vähintään kaksi kerrosta. Muovipintojen viimeistely CarPro Dlux:lla.
CQuartz FINEST – pinnan kovettaminen IR-lämmittimillä.

Lisäkäsittelyt:
Lasien käsittely CarPro FlyBy Forte
Tekstiiliverhousten suojakäsittely CarPro Fabric
Nahkaverhousten suojakäsittely CarPro Leather