info@carpro-suomi.fi

BUG-OUT 500ml hyönteistenpoistoaine

BUG-OUT 500ml hyönteistenpoistoaine

18,05 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BO50 Osastot: ,

Kuvaus

BUG-OUT 500ml hyönteistenpoistoaine

CarPro BUG-OUT on ratkaisu melkein jokaiselle auton omistajalle ympäri maailmaa! Perustavaa laautua oleva kysymys kuuluu… kuinka poistaa hyönteiset ja niiden jäljet sen jälkeen, kun he liiskautuneet auton etuosaan!

Pahimpaan hyönteisaikaan ajaessa auton etupää voi olla uhri yhtä helposti kuin itse hyönteinenkin! Hyönteiset liiskautuessa auton maalipintaan erittää väkevöityä proteiinin entsyymiä iskualueella, mikä aiheuttaa pysyviä vaurioita eri pinnoille, annettaessa niiden tehdä tuhojaan liian pitkän aikaa. Lisäksi eräillä hyöteisillä on kova kuori, jota voi olla pinnoille vaarallista pyyhkiä, pehmittämättä ensin niiden kuivuneita jäänteitä.

CarPro BUG-OUT pehmentää ja poistaa turvallisesti ja helposti liiskautuneet ja kuivuneet hyönteiset! CarPro BUG-OUT kehitettiin turvalliseksi monilla eri pinnoille, kuten maalatuille, lakatuille, ppf: lle, lasille, muoville, metalleille jne! CarPro BUG-OUT hajoittaa nopeasti kuivaneet jäännökset silmiesi edessä, jolloin ne voidaan helposti pyyhkiä ja / tai huuhdella!

Käytä CarPro BUG-OUTia osana jokaista pesurutiinia ja poista ongelma jo ennen sen alkamista!

Lisätiedot

Paino 0,56 kg
Mitat 6 × 6 × 22 cm
Haku