info@carpro-suomi.fi

CarPro Essence 500ml pohjustava kiillotusaine

CarPro Essence 500ml pohjustava kiillotusaine

41,85 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ES50 Osasto:

Kuvaus

CarPro Essence 500ml

Tämä ei ole kiilloke, glaze tai pinnoite
… tässä on ne kaikki!!!

CarPro on innovaatiollaan kääntänyt kehityksen pyörät jälleen ja luonut kiillolle uuden ”standardin”!! CarPro Essence on ainutlaatuinen yhdistelmä nano-teknistä kvartsia, kiiltäviä kestäviä hartseja, hienoja hionta-aineita, jotka yhdistettynä mikroskooppisella tasolla muodostaa jotain todella mullistavaa! CarPro Essence jättää hämmästyttävän kiiltävän viimeistelyn, joka rakentuu kestävien maalipintaa suojaavien täyteaineiden ansiosta.

Mikrokuitulaikalla Essence pystyy kohtuulliseen leikkaavuuteen, kun taas CarPro GlossPad:lla Essence tarjoaa kiiltoa, josta tähän asti olemme voineet vain uneksia! Mutta tämä ei ole pelkästään kiilloke…
Kun olet kiillottanut auton tavanomaisilla kiillotusaineilla, CarPro Essence kykenee poistamaan pyörteitä, rakentamaan kirkkaan, paksumman, kestävän ja korkeakiiltoisen suojan maalipinnalle. Ja Ooh…  sen pyyhkiminen käy kuin unelma!
Uskomaton Essence myös jättää täysin sileän, syvän heijastavan ja täydellisesti yhteensopivan, pohjustavan kerroksen CQuartz tai ReLoad -pinnoitteille! Primeeri -ominaisuus tuo vallankumouksen CQuartz -pinnoittamiseen. Se on helpompaa kuin koskaan ja suojakerrokset yhdessä saumattomasti muodostavat kuoren, jolla on extreme -tason kiilto ja kesto!

carpro essence 500ml

carpro essence 500ml

ominaisuudet:

Pohjustaa pinnan CQuartz tai ReLoad -käsittelylle
Tuottaa erittäin korkean kiillon
kestävä täyttöominaisuus
Lisää kerroksen SiO2 – kvartsisuojaa
DA /, rotary, tai käsikäyttöinen

ohje:

Lisätiedot

Paino 0,7 kg
Mitat 6 × 6 × 22 cm
Haku