info@carpro-suomi.fi

CQuartz Lite 150ml kit

CQuartz Lite 150ml kit

69,80 

12 varastossa

Näytä tuote
Tuotetunnus (SKU): 10CQL15K Osasto:

Kuvaus

CQuartz Lite on käyttäjäystävällinen, helposti levitettävä keraaminen pinnoite! ”Lite” perustuu uskomattomaan CQuartz UK -keramiseen huipputekniikkaan, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa! CQuartz Lite voidaan levittää yli 6 kk kestäväksi itsenäiseksi keraamiseksi pinnoitteeksi tai sitä voidaan käyttää päällysteenä jo olemassa oleville CQuartz-pinnoitteille!
CQuartz Lite on rakennettu Sio2- ja Tio2-hiukkasten yhdistelmään, jossa on yli 45% kiinteitä materiaaleja, sekä aineita, jotka eivät ole julkisia! CQuartz Lite on loistava vaihtoehto ammattikäyttöön tarkoitetuille detailing -pinnoitteille tai harrastajalle, joka haluaa kokeilla ensimmäistä keraamista pinnoitetta.
CQuartz Lite voidaan käyttää autosi ulkopinnalla, mukaan lukien maalit, muovit, vanteet ja lasit (lukuun ottamatta tuulilasia), kuten muutkin suositut CQuartz-tuotteet, CQuartz Lite on myös matta-turvallinen.

Ohje:

1) Varmista, että pinta on kauttaaltaan puhdistettu.

2) Käytä Carpro Eraseria (tai vastaavaa) rasvanpoistoa ennen käyttöä. Varmista, että pinta on viileä ja kuiva. Saatat haluta kiillottaa pinta Essence:lla tai Reflect:lla, jotta luodaan kiilto ennen Eraserin käyttöä tai jotta varmistetaan mahdollisimman pitkä kestävyys.

3) Levitä 10-12 tippaa mikrokuitulevittimeen; levitä tuotetta tasaisesti yhteen pieneen, noin 24×24 ”/ 60 cm x 60 cm: n alueeseen, jossa on täydellinen peitto ja tasainen kerros.

4) Pyyhi laadukkaalla mikrokuituliinalla. CQuartz Lite ei tarvitse jättää kovettumaan pinnalla, joten se on poistettava välittömästi. Tarkista hyvin asianmukaisella valonlähteellä pinnan tasaisuus.

5) Kun pinnat on käsitelty, anna kuivua 4 tuntia ennen kastumista. Kaikki vesipisarat ensimmäisten 48 tunnin aikana on poistettava ennen kuivausta, jotta pisarajäljiltä. Suosittelemme myös Carpro Reloadin käyttöä 1 tunnin kuluttua levittämisestä suojaamaan pisarajäljiltä ensimmäisen 48 tunnin aikana

Suositeltavat henkilökohtaiset suojavarusteet:

Hengityssuoja ja nitriilikäsineet, jotka soveltuvat suojaamiseen liuottimilta käytön aikana.

 

Lisätiedot

Paino 0.6 kg
Mitat 11 × 11 × 14 cm
Haku