info@carpro-suomi.fi

CQUARTZ SKIN 50ml

CQUARTZ SKIN 50ml

68,00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CQS5 Osasto:

Kuvaus

CQUARTZ SKIN on kehitetty käytettäväksi moniin erilaisiin maalien suojakalvoihin, vinyylikalvoihin, kirkkaisiin maalinsuojakalvoihin sekä pehmeään ja kovaan muoviin.

Maalien suojakalvojen ja muovien suurin vihollinen on auringon UV, joten CQUARTZ SKIN on suunniteltu alusta alkaen tehokkaalla UV-suojalla! SKIN sisältää UVA- että UVB-resistenttejä hiukkasia, jotka on upotettu CQUARTZ SKINin nanorakenteeseen, voit olla varma, että olet antanut parhaan mahdollisen suojauksen teippauksille ja muovisille pinnoillesi!

CQUARTZ SKIN tarjoaa kestävyyttä useimpiin kemikaaleihin, suolaan ja ympäristöön liittyviin vaurioihin sekä tarjoaa erinomaisen UV-suojan! Tämä on hyvin erikoistunut nano-pinnoite. CQUARTZ SKIN tuo pinnalle viimeistellyn ulkonäön ja uskomattoman veden ja lian hylkivyyden ja vuosien kestävyyden!

Matta- ja satiinikalvojen sekä muoviosien osalta yksi ISO haaste keraamisten pinnotteiden käytössä on aina ollut riski levitää pinnalle, jota et voi kiillottaa. CQUARTZ SKINin avulla haaste on ratkaistu! Jos virhe on tehty tai pinnoite on vaurioitunut tai jos se on poistettava jostain syystä, voit poistaa sen kokonaan kemiallisesti … ei tarvita hioma-aineita!

CQUARTZ SKIN soveltuu yliteippaus- ja maalinsuojakalvopinnoille ja sitä voidaan käyttää myös matta- ja satiinikalvoissa. HUOM soveltuu myös mattamaalatuille pinnoille, kun niitä käytetään ohjeiden mukaan! CQUARTZ SKIN on helppokäyttöinen jokaiselle pinnoitukseen perehtyneelle henkilölle, kaikissa ilmasto-olosuhteissa – yksinkertaisesti levitä ja pyyhi pois.

Ohje:

 1. Pinnan on oltava 100% puhdas ja rasvaton. Tarvittaessa puhdista CARPRO Eraserilla
 2. Käyttölämpötila 10-30 °C
 3. Levitä CQUARTZ SKIN paneeli kerrallaan.
 4. Anna kuivua 3-5 minuuttia ja pyyhi pehmeällä mikrokuidulla
 5. Toinen kerros voidaan levittää 4 tunnin kuluttua
 6. Täysin kovettunut 24 tunnin kuluttua
 7. Älä pese autoa viikkoon

 

Varoitukset:

 • Syttyvää
 • Ärsyttää ihoa – käytä suojakäsineitä
 • Käytä tarvittaessa suojalaseja – ärsyttää voimakkaasti aineen joutuessa silmiin
 • Vältä toistuvia tai pitkäaikaista ihokosketusta
 • Ei kosketukseen lasten tai lemmikkien kanssa

SAATAVILLA: 50ML

Lisätiedot

Paino 0.16 kg
Haku